Colegio Oficial de Ingeniería Geomática y Topográfica
© PER GEOMETRIAM VERITAS

Entrega Premis Luís Martín Morejón 2011

20/06/2011 - CATALUNYA - Tema: Eventos, cursos y jornadas
ImagenComentario Sin comentarios
ImagenNoticia

El passat dia 20 de juny va tenir lloc a la nostra escola (EPSEB) l'acte acadèmic de lliurament de diplomes i premis del curs acadèmic 2010/2011.
En aquest acte es van lliurar els premis Lluís Martín Morejón edició 2011, que atorga el Col-legi d'Enginyers Tècnics en Topografia de Catalunya als millors projectes final de carrera d'Enginyeria Tècnica Topogràfica del curs acadèmic 2009-2010.
Els premiats són els següents:

Primer premi.
"Obtenció de models estereoscòpics amb dues càmeres de vídeo" ha resultat guanyador de l'edició 2011 del Premi Luis Martín Morejón, atorgat per aquest Col-legi per a projectes presentats en aquesta convocatòria, sent el seu autor l'alumne Sr. Eduard Redaño Torres, sota la tutoria del Sr. Albert Prades Valls i del Sr. Felip Buill Pozuelo.

Primer accèssit.
"Test d'anàlisi de la precisió en determinació de trajectòries amb GPS" ha obtingut un accèssit del Premi Luis Martín Morejón, edició 2011, atorgat per aquest Col-legi per a projectes presentats en aquesta convocatòria, sent el seu autor l'alumne Sr.Eduardo Lopéz Valdés, sota la tutoria de la Sra. Amparo Núñez Andrés i del Sr. Carlos Gracia Gómez.

Segon accèssit.
"Aixecament topogràfic i fotogramètric de la part original de l'amfiteatre romà de Tarragona" ha obtingut un accèssit en l'edició 2011 del Premi Luis Martín Morejón,atorgat per aquest Col-legi per a projectes presentats en aquesta convocatòria, sent els seus autors els alumnes Sra. Carme Garcia Càceres i Sr. Emili Asens Margalef sota la tutoria del Sr. Felip Buill Pozuelo i el Sr. Josep Maria Puche Fontanilles.

 

Des de la Delegació felicitem als guanyadors i animem a tots els ex-alumnes a què s'animin i presentin els seus projectes en futures edicions.

Salutacions,

Junta de GovernSkip Navigation Links.
Skip Navigation Links.